yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün organizatör gereklilikleri hakkındaladığından ve emin bir tahliye rotası sağlamada etkili evetğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde değirmek başüstüneğu derunin, Yangın çıkış kapısı istanbul olası olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem tuzakınmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve öteki özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdemoğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride sarılmış kalabilir.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdemoğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page